Vil du prøvespille med vårt G2005 lag for satsning i G14 1.div neste sesong?

Årets sesong er ferdig, siste seriekamp er spilt, nå begynner forberedelsene til neste år. Vi ønsker derfor velkommen til prøvespill for nye spillere som har lyst til å bli med oss inn i 2019.

Vestre Akers G2005 lag har i år tatt viktige skritt i utviklingen mot å hevde seg på øverste nivå i Oslo. Med et 9er lag i 1 div og et 9er lag i 2 div har spillergruppen hatt gode arenaer å utvikle seg på. Vi har i begge nivåer hatt jevne og gode prestasjoner gjennom hele sesongen.

For neste år har vi en motivert og svært treningsvillig spillergruppe, som vil bli et satsningslag i klubben inn mot 11er spill i G14 1.divisjon. I helgen spilte vi de to første treningskampene i 11er, med to av to mulige seire.

Vårt erfarne og kompetente trenerteam, bestående av klubbens spillerutvikler Andreas Johansen, og Kenneth Rongve, mangeårig trener for vårt G2005 lag, har allerede planene klare for vinteren og forberedelsene mot neste sesong.

Spillere som er interessert i prøvetrening bes ta kontakt med Andreas Johansen på 404 86 199 eller spillerutvikler@vaker.no.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift