Høstens allidrett har startet - vi har noen ledige plasser!

For påmelding, send en mail til administrasjon@vaker.no med navn og fødselsdato på barnet, ønsket kurs, samt kontaktinfo på foreldre.

Vi tilbyr følgende kurs dette semesteret:


Gymsal Voksen skole:

Mandager kl 17-18: 3- og 4-åringer

Mandager kl 18-19: 5- og 6-åringer

Tirsdager kl 17-18: 3- og 4-åringer

Tirsdager kl 18-19: 5- og 6-åringerGymsal Bogstad skole:

Tirsdager kl 18-19: 4, - 5- og 6-åringer.

De som fyller 5 år i løpet av høst 2019, skal melde seg på kurs for 5- og 6-åringer:)

På allidretten/idrettsskolen vil barna få et variert og godt treningstilbud med fokus på koordinasjon, balanse, ballspill, turn og lek. Barna får utfordre seg selv fysisk og de blir kjent med idretter tilpasset sin alder. De skal få oppleve mestring og idrettsglede:)

Alle som deltar på allidretten må være medlem i VASK. Medlemskontingent kr 200,- og kursavgift kr 1200,- blir fakturert på en samlet faktura. Det blir dessverre ikke allidrett i skolens ferier eller når skolen trenger gymsalen til sine arrangementer. Påmeldingen er bindende. Det er ikke mulig å bytte parti underveis i kurset. Ved spørsmål kontakt: administrasjon@vaker.no


Praktisk informasjon:
Det er fint om barna har på seg treningstøy og innesko. (Det går greit å bruke gymsokker etc, men vi anbefaler at barna bruker skikkelige sko).

På kursene for 5- og 6- åringer må vi be om at dere voksne går ut av gymsalen når kurset starter. Det er ikke anledning til å være inne i gymsalen for å se på mens kurset pågår.

På kursene for 3- og 4- åringer går det an å hjelpe til på kurset dersom ditt barn ikke vil være i gymsalen uten deg. Snakk med instruktørene, så finner dere en løsning sammen. Instruktørene har liste med navn og mobilnr til dere foreldre, så de kan kontakte dere hvis noe skulle skje mens dere er borte.


Garderobe:
På Voksen: Gymsalen finnes i inngang A. Alle som skal skifte/legge fra seg tøy/sekker MÅ ta turen inn i garderobene til høyre. Det er ikke lov å sette fra seg verken jakker, sko eller sekker i inngangspartiet. Takk for at dere hjelper oss med dette! Det samme gjelder på Bogstad - bruk garderobene!


Parkeringsinfo på Bogstad:

Bogstad skole har inngått et samarbeid med Aker P-drift.

Foreldre som skal bringe/hente barn til/fra trening kan slippe av/plukke opp barna på drop off området på øvre plan. Der har man evt. mulighet til å stå parkert i maks 10 minutter. Parkering i skolegården er ikke lov.

Kjøretøy som ikke har parkeringstillatelse vil bli bøtelagt.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift