Langrennstrening for 1. klasse! Foreldremøte for oppstart:)

Tirsdag 8.oktober starter langrennsgruppen i Vestre Aker Skiklub (VASK) opp for sesongen!

Hver tirsdag møtes over 100 barn og mange voksne opp til trening. Frem til snøen kommer er det lekbasert barmarkstrening i og rundt skolegården på Voksen skole, og når snøen kommer, trener vi på Bogstad eller ved Øvresetertjern.

For å sikre at årets kull kommer i gang allerede ved sesongstart etter høstferien, inviterer vi til et informasjonsmøte for foreldre hvor vi presenterer klubben og aktivitetene i skigruppen. Møt opp i Voksenhallen (møterom i 2. etg) mandag 23. september kl 19.

Langrennstilbudet i VASK er basert på foreldretrenere, så et tilbud til årets 1.klassekull er avhengig av at det er foreldre som melder seg til trenere og organisatorer. Du trenger ikke å være en racer på ski for å være trener, men glad i å være ute og i å aktivisere barn. Jo flere som bidrar som trenere, lisseknyttere og baktropp, jo enklere og gøyere blir oppgaven. Klubben sponser også trenerkurs for de som ønsker det.

Vi håper å se mange foreldre på møtet og håper vi får i stand en liten trener-/organisatorgruppe slik at 1.klassingene kan komme i gang sammen med resten.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss; Bjørn Windfeldt, trener 2008 (930 42 148 / windfeldtb@gmail.com) eller

Ingunn S. Eriksen, trener 2010, (48 13 72 34/ ingunnseriksen@gmail.com)

Vel møtt!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift